Historie

Wat hebben we genoten!

Vanaf het allereerste begin in mei 2006 op de kraam daarna ons eerste derde hands karretje toen ietsie groter en beter

2020 is het eindelijk tijd voor het serieuze werk!

Per 1 November

Per 1 November

Is De Notenster overgenomen door Anita en Remco, de schoonzus en broer van Belinde en Dick.

Even voorstellen

Even voorstellen

Wij zijn Anita en Remco, de schoonzus en broer van Belinde en Dick (zoals hierboven al te lezen). Per 1 November gaan wij De Notenster overnemen. Hier hebben wij erg veel zin in en gaan er alles aan doen om dit op dezelfde wijze voort te zetten, zoals Belinde dit al jaren met veel liefde doet. Het assortiment zal ongewijzigd blijven en voor een lekker cadeau of speciale wens denken wij ook graag met u mee. Uiteraard blijven wij de verse noten op de markt voor u branden. Naast de markt in Opmeer en Warmenhuizen zijn wij op dit moment bezig met nog enkele plaatsen. Hierover binnenkort meer.

DE NOTENSTER

Belinde

Belinde

staat sinds 2006 met veel plezier op de markten en brandt haar noten altijd zelf! Niets is lekkerder dan de geur en smaak van vers gebrande noten , komt u ze ook eens proeven?

In haar vrije tijd houdt ze van koken en experimenteren met kruiden en smaken dat proeft u terug in de diverse huismixen van de Notenster.

In de verkoopwagen worden wensen van klanten uitgevoerd of dit nu gaat om zelf samengestelde mixen of kado pakketten voor ieder budget.

De klanten zijn erg blij met deze extra service en komen enthousiast weer terug!

Dick

Dick

Komt elke marktdag verse koffie brengen en helpt de Notenster vervolgens graag een aantal uur! Dick is dagelijks werkzaam als hypotheek en assurantie adviseur maar stroopt ook graag zijn mouwen op!